Wedstrijdverslag 17 december: HBSS - Veteranen (HPSV18+) - HPSV Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslag 17 december: HBSS - Veteranen (HPSV18+)

Wedstrijdverslag 17 december: HBSS - Veteranen (HPSV18+)

HBSS 18+1JM

4 - 12

HPSV Voetbal 18+1

Competitie

1e klasse 2

Datum

17 december 2022 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Harga
Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Op een mooie winterse zaterdag waar heel het amateurvoetbal eraf lag traden de Gladiatoren van HPSV VETERANEN aan op Sportpark Harga te Schiedam. 

Met een iets geïmproviseerd team waarbij we versterking uit Benthuizen hadden in het doel en op het middenveld hadden we 2 parels weggehaald bij Hatayspor. Alle poppetjes stonden op de juiste plek, HPSV trok gelijk vanaf het eerste fluitsignaal ten aanval waarbij Seref ons in de 2e minuut op voorsprong zette met een gave schoot van afstand. Duidelijk waarneembaar was dat Scott meteen getergd was om zichzelf op het scoren bord te zetten. Hij dacht wat Seref kan kan ik nog beter , dit leidde tot scoren naar 2 & 3 nul. Na een schoonheidsfout van Arie leidde dat de eerste tegen goal in. Leek een voorstelling van het Zwanenmeer waarbij Arie vergat dat hij op het veld stond. Na deze domper herpakte we onszelf waar Scott vrolijk verder ging om aan zijn doelgemiddelde  te werken 4 & 5 volgde kort na mekaar. We bleven vanuit de organisatie voetballen kort voor rust scoorde  Ögretmen van Hatayspor de 1-6. HBSS had voor deze wedstrijd ook extra versterking gehaald uit Tanger de gevaarlijkste man bij de thuisploeg die scoorde vlak voor rust uit de een hoekschop de 6-2. Zonder wonder thee te drinken in de kleedkamer besloten we meteen aan de 2e helft af te trappen , we waren immers in de winning mood.  Na wat kleine aanpassingen in de rust gingen we vrolijk verder met scoren , Scott 7,8 &9 waarna Jan meedogenloos in de kruising plaatste voor nummer 10 . Kevin zorgde voor de 11e op een niet te missen afstand. Het slot akkoord kwam van Jeffrey nadat hij langs de lijn stond te smeken om Scott zijn plaats in te mogen nemen het was hem gegund door de man off match. Seref stond voor het doel , waar hij normaal gesproken zelf de trekker zou overhalen zag hij Jeffrey staan bracht hem in stelling dit was tevens het slot akkoord voor nummer 12.
We willen graag onze gast spelers bedanken voor hun bijdrage en bereidheid om ons te helpen. Ook de derde helft was zoals allemaal dit seizoen super gezellig stuk voor voor top Gladiatoren.  

Ondergetekende,
TD HOM 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!