Wedstrijdverslag 21 december : HPSV Veteranen (18+) - LYRA (18+)

Henriette Roland Holstwg 70
2533ST
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3887396

Na de kortste dag van jaar op een druilerige woensdag moest HPSV aantreden in Estadio Zuiderpark tegen de koploper Lyra. Voor de deze wedstrijd heeft el Presidente Peter Jongejan het technisch hart don Iwan & don Papie drie bliksem transfers verwezenlijkt gefinancierd uit een schimmig potje Robert, Max & Daimy

Met negen fitte selectiespelers betraden onze Gladiatoren de kleedkamer om zich mentaal & fysiek voor te bereiden voor deze zware beproeving. Nadat de opstelling ingegeven was door onze playing manager HOM eentje uit de oude doos ๐ŸŽvan Co Adriaanse de Kerstboom ๐ŸŽ„variant. Lyra begon voortvarend maar de aanwijzingen van El Presidente zat goed tussen de oren bij onze Gladiatoren het duurde ruim 10 minuten voordat Lyra eindelijk op voorsprong kwam. We zaten niet kort genoeg op de man. Naar mate de eerste helft vorderde kwamen we beter in ons spel en durfden ook de aanval te zoeken ๐Ÿ‘€ wat resulteerde in een aantal mooie kansen van Robert en Daimy. Inmiddels had Lyra al verder afstand genomen van ons. Inmiddels was de jarige en bonkige invaller Jeffrey binnen de lijnen gekomen voor Seref. Jeffrey maakte een actie van zijn leven zo'n actie maakt Mbappe nog niet eens de kans missen was moeilijker dan raak te schieten vandaar dat hij HPSV voetbalt.

Na een goede peptalk ๐Ÿ—ฃ๏ธ in de rust en wissel Hakan voor Jeffrey nog meer balvastigheid in de punt van de aanval dat resulteerde al snel in een doelpunt van Daimy i.p.v. dat we ons verder vastbeten in de wedstrijd raakte we de controle kwijt waardoor lyra op 1-8 voorsprong kwam. Waar Robert het vuurwerk geopend had op het Lyra doel ๐Ÿฅ… gingen er uiteindelijk 2 mooie treffers in van Robert einduitslag 3 - 10.

Een ding is zeker wij hebben de derde helft weer gewonnen ๐Ÿฅ‡ mannen. Jeffrey en Aurelio bedankt ๐Ÿ™๐Ÿป voor de traktaties super gezellig tot in de kleine uurtjes zelfs Jan begon weer nog een gaan we heen.

Voetbal โšฝ๏ธ vrienden wij wensen jullie een zalig kerstfeest ๐Ÿคถ en een mooi uiteinde ๐Ÿป tot in 2023 .